home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Horgoson a polgárok biztonságban érzik magukat
2023.12.12.
LXXVIII. évf. 49. szám
Horgoson a polgárok biztonságban érzik magukat

Magyarkanizsa községbe látogatott Dejan Luković tábornok, a rendőrség szerbiai igazgatójának helyettese. A városházán megbeszélést folytatott Fejsztámer Róbert polgármesterrel és Nebojša Rakić polgármester-helyettessel, majd terepszemlét tartott Horgoson, ahol továbbra is a Művelődési Házban állomásoznak azok a rendőrségi egységek, akiket a migránsok, illetve azok fegyveres összetűzései miatt vezényeltek a településre.

Nebojša Rakić elmondta, nagyon fontos, hogy a polgárok elégedettek, mert ismét

biztonságban érzik magukat. A csendőrség tagjai mindaddig a községben maradnak, amíg arra szükség lesz. A polgármester-helyettes az önkormányzat nevében köszönő oklevelet adott át a tábornoknak.

Dejan Luković tábornok hangsúlyozta, a rendőri egységek mindenütt bevetésen vannak, ahol azt a helyzet megkövetelte, Horgostól, Szabadkától kezdve Vranjeig és Pirotig. Október 27-étől kezdve, amikor a migránsok fegyveres összetűzése megtörtént, rendőrök, csendőrök, és más különleges egységek tagjai jelentek meg Horgoson. Elégedetten nyugtázta, hogy a lakosság már biztonságban érzi magát, és ígéretet tett, addig nem vonják vissza az egységeket, amíg a helyzetet tökéletesen nem vonják az ellenőrzésük alá.

Forrás: Németh Ernő, Vajdaság Ma

Fotók: Németh Ernő

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..